Politiet har intet gjort: Buschaufføren Johnny hamret ned med lægte

Buschauffør Johnny Michael Mørch fra Vordingborg blev slået ned midt i arbejdstiden. Selv om overfaldet fandt sted i august, er gerningsmanden stadig en fri fugl.
Buschauffør Johnny Michael Mørch fra Vordingborg blev slået ned midt i arbejdstiden.
Buschauffør Johnny Michael Mørch fra Vordingborg blev slået ned midt i arbejdstiden. Foto: Fagbladet 3F

I august i år var buschauffør Johnny Michael Mørch, Vordingborg, udsat for et groft overfald, mens han var på arbejde. Han var sygemeldt i tre uger og har stadig mén.

Men han har intet hørt fra politiet. Det skriver Fagbladet 3F.

Det på trods af, at et vidne så overfaldet tæt på - og på trods af, at chaufføren selv har fundet gerningsmanden og fortalt politiet, hvem han er.

Overfaldet fandt sted 22. august i vognmandens garageanlæg, hvor Johnny Michael Mørch havde parkeret bussen efter endt arbejdsdag med rute 13, der går nord om Møn. Han var på vej ud af garageporten, da han hørte lyden af en scooter i det fjerne.

- Pludselig var scooteren på ved mod mig i høj fart mellem bussen og garageporten. Hvis ikke jeg havde trådt et skridt tilbage, var jeg blevet ramt. Jeg vinkede af ham og råbte: "Du kunne sgu have kørt mig ned", fortæller 54-årige Johnny Michael Mørch til Fagbladet 3F.

Han rystede episoden af sig og stod og sludrede med en kollega, da han ud af øjenkrogen så en person komme gående mod sig med hurtige skridt i tusmørket.

Her kom scooteren kørende i høj fart mod Johnny Michael Mørch, der lige nåede at træde tilbage.

- Før jeg nåede at sige et ord, løftede han en et meter lang trælægte og hamrede den ind i mine ribben af al kraft, siger Johnny Michael Mørch, der anslår gerningsmanden til at være omkring 18 år.

Kollegaen så hele overfaldet på tæt hold, og de ringede til politiet og anmeldte volden. Efterfølgende var Johnny Michael Mørch sygemeldt tre uger med skadede ribben og har stadig mén ved bestemte bevægelser. Han fandt selv gerningsmanden efter et anonymt tip og har informeret politiet om identiteten.

- Jeg møder voldsmanden en gang imellem her i byen, og jeg synes, jeg kan se et lille smil. Det er groft og krænker min retsbevidsthed, at myndighederne er ligeglade med offeret. Det er trist, at politiet ikke for længst har pågrebet gerningsmanden. Jeg har endda givet dem hans fulde navn og adressen på hans forældre. Men jeg har intet hørt fra politiet.

- Jeg har mistet tiltroen til retsvæsenet, siger han.

Politiassistent John Jeppesen, Vordingborg Politi oplyser, at sagen ikke er henlagt.

- Sagen ligger lige her på mit skrivebord, og den ikke glemt. Men det er et spørgsmål om prioritering, hvornår der kan blive kigget på den, siger John Jeppesen, der ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, til Fagbladet 3F.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.