Top-poker i byen 400 af Europas bedste pokerspillere dyster om 14 millioner kroner i København.

European Poker Tour er den største turneringsserie inden for poker i Europa. I disse dage dyster 400 af Europas bedste pokerspillere om en præmiepulje på 14 millioner kroner på Copenhagen Casino i København. Buy-in er 37.500 kroner, og der er cirka fire millioner kroner til vinderen.

En af de spillere, der har gode chancer for at løbe af med sejren, er danske Theo Jørgensen, som kort sagt er Danmarks bedste pokerspiller, hvis man måske lige ser bort fra verdensberømte Gus Hansen.

Til bords med kendte

Da første indledende runde (1A) løb af stablen i går, sad Theo Jørgensen blandt andet til bords med pigernes yndling Mads Mikkelsen og store pokernavne som norske Edgar Skjervold, der tidligere har fået en andenplads i København, og irske Peter Rocher, der også har flere store sejre bag sig.

Hurtigt exit til Mads

I det selskab fik Mads Mikkelsen ganske som forventet et hurtigt exit.

Af andre kendte ansigter blandt deltagerne kan nævnes den tidligere svenske landsholdsspiller Tomas Brolin og stand-up komikeren Uffe Holm.

I dag spilles anden indledende runde, og fredag lørdag spilles der finale. Mange medier følger turneringen, men hvis man er bidt af pokerdillen og gerne vil følge turneringen endnu tættere, kan man klikke ind på www.acemag.dk, hvor der er live-blog under hele turneringen.

N2 | side 4 & 5