55-årig legede politimand på motorvejen: Nu koster det ham en fængselsstraf
En 55-årig mand fra Køge blev så træt af en ung mands rådne kørsel på Køge Bugt Motorvejen, at han vinkede ham ind til siden og præsenterede sig som færdselspolitiet.

En 55-årig mand fra Køge blev så træt af en ung mands rådne kørsel på Køge Bugt Motorvejen, at han vinkede ham ind til siden og præsenterede sig som færdselspolitiet. Det koster nu den 55-årige en betinget fængselsstraf. Det skriver DAGBLADET Køge.

Selv om det blot var den 55-åriges intention at give den unge mand en advarsel, er han dømt for at udøve offentlig myndighed på falsk grundlag.

- Man skal kunne stole på, at når en person oplyser at være fra færdselspolitiet, så er det rigtigt, siger anklagerfuldmægtig Mick Villadsen-Tjell fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Dommeren lagde blandt andet vægt på, at den 55-årige havde et blåt lys siddende i forruden, som kunne forveksles med en politisirene.

Den 55-årige mand blev idømt syv dages betinget fængsel, lige som han skal betale sagsomkostningerne. Han valgte at modtage dommen.

via Listen To News