Tomålsskytten Leon A.: Jeg mangler en del
Leon Andreasen scorer på stribe, men han er stadig ikke helt på toppen efter sin flere år lange pause.

Den tidligere landsholdsspiller Leon Andreasen er efter to års skadespause tilbage i aktion for sin tyske klub Hannover 96.

I sæsonens første fire kampe i Europa og den tyske pokalturnering har danskeren med fire mål markeret sig i en uvant rolle som målsluger.

Men selv om han stod for to scoringer torsdag aften i 5-3-sejren over polske Slask Wroclaw, mener Leon Andreasen stadig, at han mangler en del, før han er på toppen.

- Jeg er glad for min start efter den lange pause, men det var kun nogle få kampe. Jeg har stadig et stykke vej, før jeg er på 100 procent, siger Leon Andreasen til Hannover 96's hjemmeside.

Mål nummer to mod polakkerne var et direkte frispark fra 25 meters afstand.

- Vi har gode frisparksskytter, og selv om jeg ikke står på sedlen over mulige skytter, tænkte jeg "jeg tager det alligevel", lyder det fra den tidligere AGF'er.

Hans træner Mirko Slomka er glad for den 29-årige danskers comeback og specielt hans 1-0-mål i Wroclaw, som gav tyskerne en god start, og som var afslutningen på et smukt angreb.

- Målet kom efter et virkelig godt opspil over højre side, og Leon afsluttede pragtfuldt. Han har virkelig kæmpet de sidste to år, og nu bliver han belønnet for den sure tid, mener Mirko Slomka.

/ritzau/