Tom Cruise frygter for Suris sikkerhed
Kendis-ægteparret Tom Cruise og Katie Holmes er bange for deres lille datters sikkerhed. Offentligheden har stort set ikke set barnet.

Skuespiller Tom Cruise og hustru Katie Holmes ses sjældent i offentligheden med deres ni måneder gamle datter Suri, skriver IMDB.

Frygten for offentlig eksponering af datteren skyldes, at de to kendte amerikanere frygter, at Suri vil blive bortført. Sidste gang, Suri blev set, var i et kort glimt på Tom Cruises arm under parrets bryllupsrejse sidste år, hvor de også havde otte bodyguards med på slæb.

Til parrets bryllup i Italien, hvor Suri også var med, tog Tom Cruise og Katie Holmes ekstra sikkerhedforanstaltninger med 200 politifolk samt adskillige italienske sikkerhedsfolk.

En kilde siger:

»Verden var så besat af at få det først glimt af Suri, at jeg tror, at Tom og Katie måske har besluttet at holde hende så langt væk fra offentligheden som muligt, så en eller anden psykopat ikke bortfører hende.«

Det er ikke kun Tom Cruise og Katie Holmes, der frygter sindsyge fans skumle planer. Både David Letterman, Victoria Beckham og Russel Crowe skulle efter sigende have været mål for mislykkedes kidnapningsplaner.