To kvinder udelukket fra VM, fordi de er mænd
Salimata Simpore fra Ækvatorial Guionea kommer ikke med til VM, fordi hun er blevet beskyldt for at være en mand. Døm selv. Foto: Polfoto, AP
To søstre må blive hjemme fra kvinde-VM i fodbold. De er blevet beskyldt for at være mænd.

Et helt nyt præstationsfremmende middel har angiveligt set dagens lys i kvindefodbold.

Ækvatorial Guinea lader to af sine største profiler bliver hjemme fra det kommende VM, fordi de er blevet beskyldt for at være mænd, skriver ESPN.

Holdets to store stjerner, søstrene Salimata og Bilguisa Simpore, blev efter sidste års afrikanske mesterskaber beskyldt af flere ghanesiske spillere, der har været i fysisk duel med de to søstre, for at være alt for stærke til at være kvinder.

"Det er ikke, fordi vi kaster med sure vindruer, bare fordi vi tabte. Det er snarere et faktum, og det er op til arrangørerne at gøre noget ved det. Det er ikke godt for afrikansk kvindefodbold," lød det ifølge ESPN dengang fra den ghanesiske anfører Florence Okoe.

Holdkammerat Diana Ankomah tilføjer, at "man bare skal have fysisk kontakt med dem for at vide det, og vi ved det ud fra, hvad der skete i løbet af det meste af kampen".

Beskyldninger er endnu ikke blevet bevist, og det afrikanske fodboldforbund, CAF, har endnu ikke villet kommenterer sagen.

Kilde: ESPN