To dræbt og 19 såret ved skyderi i Toronto
Grillfest i den canadiske storby Toronto udartede sig til et skænderi og voldsomt skyderi med dræbte og sårede

To personer er skudt og adskillige, heriblandt et spædbarn, såret under en skudepisode sent mandag i Canadas største storby, Toronto, oplyser politiet.

- To mennesker dræbt under skyderi, der udbrød under fest, skriver politiet i en Twitter-meddelelse. - De dræbte er en mand og en kvinde, hedder det i en anden meddelelse fra politichef Bill Blair.

Han beskriver episoden, som "den værste voldshandling med skydevåben" i byens historie. "En masse uskyldige mennesker er blevet såret i aften".

Blair siger til journalister, at der under "en meget stor fest" med flere end 200 gæster "udbrød et skænderi mellem enkeltpersoner", som førte til en skudveksling.

Skyderiet fandt sted på Danzig Avenue i den østlige del af byen efter en strid under et overfyldt grillparty.

Blair siger, at en 20-årig mand og en teenagepige blev dræbt og op mod 19 mennesker blev såret i nærkampen.

Betjent Wendy Drummond tilføjer, at ikke alle tilskadekomne er skudofre.

- Vi står med et barn, et spædbarn, det er også et offer, siger hun.

Barnet er skudt, siger Blair, der tilføjer, at "barnet kommer til at klare sig".

Tv-stationen CityNews oplyser, at en 20-årig kvinde var blevet skudt i ryggen og mindst otte andre i alderen 18 til 25 år var ført til hospitaler i Scarborough-distriktet med skudsår.

I en anden meddelelse spørger politiet: "Vidner/personer ved festen eller i nærheden, lad os høre, hvad I har set/hørt".

En "interessant person" er blevet anholdt, siger Blair, men talstærkt politi gennemsøgte området efter en eller muligt to bevæbnede mænd, der har affyret skud til festen.

/ritzau/AFP