To bestyrelsesmedlemmer er smuttet fra AGK
For nylig forlod to bestyrelsesmedlemmer håndboldklubben AG København, da de blev nægtet indsigt i økonomien.

Håndboldklubben AG København ligner mere og mere et projekt, der er ved at falde sammen.

Efter at det mandag kom frem, at administrerende direktør Søren Colding forlader sin stilling, viser det sig nu, at to bestyrelsesmedlemmer i løbet af den seneste tid også er smuttet fra projektet. Det skriver Ekstra Bladet.

Både Kenneth Ramstrup, der er tidligere salgsdirektør i smykkefirmaet Pandora, og Johnny Nim, der er formand for Det Faglige Hus - en af klubbens absolutte hovedsponsorer, har forladt deres bestyrelsesposter.

- Vi gik ud af bestyrelsen for tre uger siden. Kenneth Ramstrup og jeg kunne ikke få en redegørelse for, hvad der var i gang, og hvad der skulle ske, og som konsekvens af det meddelte vi, at vi ikke kunne være i bestyrelsen, siger Johnny Nim til avisen.

Dermed er det ifølge Ekstra Bladet kun Jesper Nielsen, der tidligere på måneden gik af som bestyrelsesformand og nu vil sælge sin ejerandel i klubben, samt hans søster, Annette Nielsen, der er tilbage i bestyrelsen.

Efter at Søren Colding er gået som direktør, har Annette Nielsen overtaget posten som daglig leder i klubben.

Det var ifølge Johnny Nim den nu forhenværende direktør og søskendeparret Nielsen, der afviste at udlevere informationer om klubbens økonomi.

- Det er jo klart, at det har stor betydning, at man er informeret, når man sidder i en bestyrelse, man sidder der ikke bare for synets skyld, siger Nim til Ekstra Bladet.

Søren Colding fortæller, at han allerede i sidste uge forlod posten som direktør.

- Det er hende (Anette Nielsen) og Jesper (Nielsen), som overtager det, så jeg blander mig ikke i, hvad de laver, siger Søren Colding til Ekstra Bladet.

Efter Jesper Nielsens exit stod klubben over for at skulle finde mindst 18,5 millioner kroner hos nye sponsorer. Det er nemlig det beløb, spillere og trænere ifølge Jyllands-Posten skal have udbetalt til den nye sæson.

Klubben har endnu ikke præsenteret nye sponsoraftaler og har heller ikke villet garantere, at klubbens ansatte vil få deres løn.

/ritzau/