Timberlakes bedstemor taler over sig igen
Måske bruger Justin Timberlake sin gamle bedstemor som kanal til sladderpressen. Foto: Caroline Bonarde Ucci, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons
Pop-ikonet Justin Timberlake skal forloves med Jessica Biel. Sandheden kom frem, efter Justins bedstemor kom til at tale over sig.

Megastjernerne forholder sig ofte tavse, når nysgerrige journalister ringer og stiller spørgsmål til deres kærlighedsliv. Hvad gør man så?

Heldigvis er der tit andre i stjernernes omgangskreds, som er villige til at lette på låget af kagedåsen fyldt med hemmeligheder.

Justins egen bedstemor Sadie Bomar er endnu en gang kommet til at tale over sig om musikerens privatliv.

"Han ringede til mig juledag og fortalte mig, han var blevet forlovet," fortalte bedstemoderen til en journalist fra gossip-sitet Gossip Cop.

"Vi er så glade for hende i familien. Hun er sådan en sød pige," uddybede hun.

Selv har Justin ingen kommentarer til forlovelsen.

Sidste gang, Sadie kom til at tale over sig, var da hun i efteråret 2009 fortalte, at Justin ikke var klar til at forpligte sig til et solidt forhold med selvsamme Biel.

Det er ikke til at vide, om der er en god portion humor med i bedstemoderens rolle som sladrehank. Måske bruger Justin hende som bevidst meddeler til offentligheden - som et friskt og anderledes alternativ til en manager eller pressemand?

Sadie Bomar fortalte nemlig, at Justin instruerede hende om, at hun først måtte tale med andre om forlovelsen efter årsskiftet.

Kilde: Gossip Cop