Tim Christensen forelsket i 20-årig danser
Billederne her har parret selv taget på et vaskeri i deres nabolag. De kan ses på Michella Laura Madsens blog, hvor hun dokumenterer sin egen og musikerkærestens hverdag. Foto: Screenshot/thewhite.dk
Parret er netop flyttet sammen.

Efter syv år som single har Tim Christensen nu atter fundet kærligheden. Denne gang i skikkelse af en ung pige fra Sydjylland, der forleden er flyttet ind hjemme hos rockstjernen.

Parret mødte hinanden ved Danish Music Awards sidste år, hvor 20-årige Michella Laura Madsen dansede fuldstændig nøgen på scenen under Medinas optræden.

Tim Christensen og Michella Laura Madsen har endnu ikke kommenteret deres forhold offentligt, men på sin blog thewhite.dk dokumenterer Michella Laura Madsen sit liv sammen med den 18 år ældre rockstjerne.

- Tim er 38, og jeg er 20, så jo, der er 18 år imellem os, men det er ikke noget, vi mærker det store til, skriver hun ifølge Se og Hør på bloggen.

Her kan man også se billeder, som parret tager af hinanden, af deres mange besøg på diverse københavnske caféer - og af deres aftensmad. Forrige mandag fik de eksempelvis en nudelret, der ifølge Tim Christensen smagte af "sur røv".

Desuden viser Michella Laura Madsen glad de gaver frem, som kæresten forærer hende: en Eames-stol, dyre cremes og et par Converse-sko med Dizzy Mizz Lizzys logo.

Michella Laura Madsen kommer fra Kolding, men er flyttet til København for et lille år siden. Siden har hun haft arbejde som telefonsælger og tjener, og nu skal hun til at læse design og business på Københavns Erhvervakademi.

Tim Christensen, der tidligere har været kærester med Pernille Rosendahl og Bond-baben Cecilie Thomsen, spiller på Skanderborg Festival i aften kl. 20.