Tilbagevendt Tevez fejrer unikt mesterskab med Boca
Trods flere mesterskaber på CV'et var det helt specielt for Carlos Tévez at vinde med Boca Juniors.
Carlos Tévez jubler sammen med fansene, efter at Boca Juniors har sikret sig mesterskabet i Argentina.
Carlos Tévez jubler sammen med fansene, efter at Boca Juniors har sikret sig mesterskabet i Argentina. Foto: Natacha Pisarenko/AP

Den argentinske fodboldstjerne Carlos Tévez har fejret mesterskaber med Corinthians i Brasilien, Manchester United og Manchester City i England samt Juventus i Italien, men intet kan måle sig med det, han søndag vandt med Boca Juniors i hjemlandet.

Tevez vendte hjem til Argentina og Boca Juniors i sommer, og med 1-0-sejren søndag over Tigre vandt Boca Juniors den første ligatitel siden 2011.

- Jeg har vundet mesterskaber mange steder, men intet kan måle sig med dette, siger den målfarlige angriber ifølge Reuters.

Der resterer fortsat én runde i ligaen, men med et forspring på seks point, kan storholdet fra Buenos Aires ikke længere hentes.

De seneste år har Boca Juniors haft svært ved at få tingene til at fungere på banen, men mesterskabet er startskuddet til en ny æra, mener Carlos Tévez.

- Fra nu af vil I se et nyt Boca, lyder det fra den tidligere Juventus-angriber.

Sejren på 1-0 over Tigre blev sikret af forsvarsspilleren Fabian Monzon, som i det 42. minut gjorde sig selv til matchvinder på et hovedstød efter et hjørnespark.

Det er holdets 31. ligatitel i Argentina og den 25. siden overgangen til professionel fodbold.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.