Tigerdyr handlede i selvforsvar
Tigerdyr, der lørdag blev anklaget for overfald i Disney World i Florida, hævder nu, at han handlede i selvforsvar. Nye billeder kan bevise Tigerdyrs uskyld.

Som trofaste læsere af Avisen.dk allerede ved, blev Tigerdyr lørdag i sidste uge anklaget for vold i forlystelsesparken Disney World i Florida.

Faderen til en 13-årig dreng, der besøgte Disney World, havde anmeldt den mand, der var klædt ud som Tigerdyr, for at have slået drengen.

Men nye oplysninger i sagen viser, at Peter Plys’ hoppende ven måske er uskyldig. I en erklæring til politiet i Orange County siger manden, der var inde i Tigerdyr, Michael D Eedelem, at han handlede i selvforsvar. Tigerdyr - eller rettere Eedelem - siger, at drengen hev i kostumet, så han fik problemer med at trække vejret, skriver Local6.com, der samtidig offentliggjorde billeder fra faderens video, der måske kunne underbygge Tigerdyrs påstand.

Drengens far fastholder dog, at den 13-årige blev overfaldet, og at Tigerdyr slog ham hårdt - så hårdt, at sønnen kunne mærke den jernhårde næve under tigerdyrs bløde skind.

»Alle fra Disney World er kommet med en undskyldning - undtagen Tigerdyr. Han opfører sig ikke som en mand - og ville ikke komme ud af sit kostume for at sige undskyld,« siger faderen.

Videoen, der - måske - frikender Tigerdyr, kan ses her: