Tidslinie: Mordene i Ipswich
For fem uger siden var Ipswich en søvning havneby. Nu er byen kendt over hele verden som en seriemorders hjemsted. Avisen.dk bringer her en tidslinie over de fem mord.

7. november: Politiet i Suffolk udtrykker alvorlig bekymring over den 19-årige prostituerede Tania Nicols forsvinden 30. oktober.

15. november: Den 25-årige prostituerede Gemma Adams meldes savnet af sin partner.

2. december: En forbipasserende finder et nøgent lig i Suffolk.

3. december: Liget identificeres som Gemma Adams. En større efterforskning sættes i gang.

5. december: Den prostituerede Paula Clennell siger til tv-stationen ITV News, at hun er nødsaget til at fortsætte arbejdet på gaden på trods af faren.

8. december: Endnu et afklædt lig findes nær Ipswich i det samme åløb som Gemma Adams.

9. december: Politiet bekræfter, at den døde er Tania Nicol.

10. december: Politiet oplyser, at endnu en prostitueret er fundet død. Frygten for en seriemorder stiger.

11. december: Politiet udtrykker bekymring for yderligere to forsvundne prostituerede. Det drejer sig om den 24-årige Paula Clennell og den 29-årige Annette Nicholls. De prostituerede i Ipswich rådes til at »blive hjemme«.

12. december: Politiet finder to lig mere i landsbyen Lexington nær Ipswich. Samtidig oplyses det, at den tredje dræbte er den 24-årige prostituerede Anneli Alderton. Hun var blevet kvalt.

13. december. Politiet oplyser, at de fem kvinder ikke er blevet dræbt på det sted, de blev fundet.

14. december. Politiet har modtaget 5.500 opkald fra offentligheden. En fedladen mand i en blå BMW efterlyses. Det bekræftes, at Paula Clennell er blandt de dræbte. Hun er død af kvælning.

15. december: Politiet bekræfter, at det femte lig er Annette Nicholls.

16. december: Politiet oplyser, at Anneli Alderton var tre måneder henne i en graviditet, da hun blev dræbt. Video-optagelser af Anneli Alderton fra et tog frigives.

18. december: Politiet arresterer en 37-årig mand på hans bopæl i Trimley nær Felixstowe. Han mistænkes for alle fem mord. Manden formodes at være supermarkedsmedarbejderen Tom Stephens.

19. december: Politiet anholder mistænkt nummer to - en 48-årig mand.

20. december: Engelske medier skriver, at den 48-årige hedder Stepen Wright, der angiveligt er lastbilchauffør og bor blot fem huse fra en af de myrdede kvinder.

Kilde: BBC