Tidligere TV2-vært erkender: Lysten til at arbejde har ændret sig
Christiane Schaumburg-Müller vil gerne have flere børn. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix/arkiv
Christiane Schaumburg-Müller vil gerne give den snart otte måneder gamle Constantin en bror eller søster.

For Christiane Schaumburg-Müller har arbejde aldrig drejet sig om penge. For hende har arbejde været drevet af lyst, og fordi hun brændte for de projekter, hun kastede sig over.

Men efter hun fik sønnen Constantin 25. september sammen med musikeren L.O.C., har det ændret sig, fortæller hun i et spørgsmål-svar-interview til webmagasinet Chrichri.dk.

- Det der er sværest for mig personligt, det er at jeg har defineret mig selv enorm meget igennem mit arbejde. Mit liv har været mit arbejde, og pludselig er mit liv min familie. Det er en stor omvending for mig. Det kommer helt naturligt, men det er også svært for mig at acceptere, at arbejdet ikke fylder lige så meget, og jeg skal også acceptere, at det er fordi at lysten ikke er der på samme måde. Det er det, der har ændret sig mest. Jeg har altid været et hjemmemenneske, men før lavet jeg alt for arbejdets skyld - for drivet skyld. Nu gør jeg det for familiens skyld. Nu tjener jeg penge for familien. Man skal sikre sit barn - man vil gerne give gode oplevelser m.m., skriver den nu 35-årige Christiane og erkender dermed, at mor-rollen giver hende en en mindre identitetskrise.

Det forhindrer hende dog ikke i, at ønske flere børn. Hun føler, at det vil være den største gave hun kan give til Constantin, hvis han får en lillesøster eller en lillebror.

Christiane Schaumburg-Müller har mange værtsroller på tv bag sig. Blandt andet var hun i 2010 medvært på TV2-succesen 'Vild med dans'.