Tidligere spindoktor om Løkke: "Under niveau for en statsminister"
Peter Mogensen mener, at "det er tordnede uklogt", når statsminister Lars Løkke Rasmussen kaster sig ud i en ordkrig på Twitter. Foto: Mads Claus Rasmussen og Simon Læssøe/Ritzau Scanpix
Statsminister Lars Løkke Rasmussens ordkrig på Twitter "minder det om det, vi i Europa kritiserer USA's præsident Donald Trump for", siger politisk kommentator på TV 2 News, Peter Mogensen.

Det var ikke bare uklogt af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) at være bisidder, da hans hustru skulle til en alvorlig samtale med skolens rektor.

Det var også "uværdigt og under lavmålet".

Det siger Kraka-direktør og politisk kommentator på TV 2 News, Peter Mogensen, til BT.

Han har masser af erfaring med at rådgive politikere - blandt andre den tidligere socialdemokratiske statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S).

Lars Løkke Rasmussen har hverken be- eller afkræftet Ekstra Bladets historie om, at han deltog i mødet. I samme artikel skriver Ekstra Bladet også, at Sólrun Løkke Rasmussen blev fyret fra sit job som lærer på læseskolen under Det Kongelige Teater.

Trump og Løkke

Twitter røg statsministeren natten til tirsdag ind i en ordkrig og skrev blandt andet: "Hvilket møde? Er min kone blevet fyret?" og "Har der været et møde, hvor min kone blev fyret? Jeg har ikke hørt om det".

Om Lars Løkke Rasmussens deltagelse i Twitter-krigen siger Peter Mogensen, at "det er tordnede uklogt. Det er under niveau for en statsminister":

- Løkke vil sikkert svare, at han også har ret til et privatliv. Men man er bare nødt til at være på et vist niveau som statsminister. Faktisk minder det om det, vi i Europa kritiserer USA's præsident Donald Trump for - at skrive løs på Twitter uden at det virker særlig gennemtænkt. Men i sidste ende må vælgerne jo dømme Løkke, siger Peter Mogensen til BT.