Tidligere minister får job i DR
Det er som en drøm, der går i opfyldelse, skriver Manu Sareen på Facebook. (Foto: Foto: Torkil Adsersen/Ritzau Scanpix)
Manu Sareen skal lave radio på DR

Hvis man tuner ind på P1 om tirsdagen mellem 10 og 11, vil man kunne høre den tidligere Radikale socialminister, Manu Sareen.

Den 51-årige tidligere politiker og børnebogsforfatter får sit eget program, hvor han vil tage fat i et særligt område.

'Det moderne liv, hvor vi vil komme rundt om familieliv, parforhold, børneopdragelse, karriere, skilsmisse, stress, ensomhed, døden, jalousi, bonusbørn osv.', skriver Manu Sareen på sin Facebook-profil.

Han beskriver nyheden som en drøm, der går i opfyldelse.

Ekstra Bladet har talt med Manu Sareen, der forlod dansk politik i sommeren 2018. Han røber, at man vil kunne høre programmet allerede i næste uge.

- Første emne, jeg tager op, bliver manderoller. Hvordan er vi som fædre, og hvordan er vi som mænd, siger den kommende radiovært til Ekstra Bladet.

Det nye program kommer til at hedde 'Manus manege'. Det er kommet som en overraskelse for eks-ministeren, at det tager lang tid at tilrettelægge en times radio, men Manu Sareen er glad for programmet, som skal give plads og tid til at folde temaerne ud. 

- Det bliver et program, hvor der bliver tid til at tale. Folk skal ikke stå og skrige for at blive hørt, siger Manu Sareen til mediet.

via Listen To News