Tidligere Grand Prix-deltager i Luksusfælden: "Jeg gøres til en dum tøs"
Katrine Daugaard blev i 2001 nummer fem ved Dansk Melodi Grand Prix. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Scanpix
En tidligere Grand Prix-deltager føler sig udstillet i programmet Luksusfælden.

I 2001 stod Katrine Daugaard på scenen ved Dansk Melodi Grand Prix og sang sangen 'Sha la li sha la lej'.

Tirsdag aften var scenen en anden, da hun deltog i TV 3-programmet Luksusfælden. Men den tidligere Grand Priz-deltager er langt fra tilfreds med, hvordan programmet er blevet sammensat. Hun føler sig misbrugt og har derfor på sin egen Facebook-profil givet sin version af, hvordan det hele hænger sammen.

"Programmet slutter af med, at jeg gøres til en dum tøs der ikke har forstået noget, da jeg har brugt hele 1500kr for meget. Men nu optog de lige op til jul som selvsagt ikke er gratis og begge mine børn havde fødselsdag i den måned," skriver Katrine Daugaard blandt andet.

Hun er også utilfreds med, at det i programmet ikke bliver vist, at hun fik solgt alle sine ting og dermed sparret 23.000 kroner op, som hun efter eget udsagn brugte på at betale en skattegæld af samme dag, som eksperterne forlod hende.

Kedeligt TV

Hun mener, at programmet er blevet klippet på en måde, så nogle af hendes svar er på helt andre spørgsmål end dem, der optræder i programmet.

"Sandheden er at de satte et senarie op der sagde ”Du skal Flytte, opsig internet, tlf, privatskole, SFO, afskaf husdyr, TV, og ellers kan vi ikke hjælpe dig, men til gengæld bliver du gældfri på 5 år” Men jeg har fra starten understreget, at jeg ikke var interesseret i at blive hurtig gældfri for enhver pris. Derimod ønskede jeg et buget der var realistisk, samt et billigere banklån," skriver Kathrine Daugaard.

Men den hjælp har hun ikke fået, mener hun:

"Det var som de sagde ”kedeligt TV”, skriver hun på Facebook. 

Hun fik også indtryk af, at eksperterne slet ikke syntes, at hendes situation var så slem.

"Når vi optog sagde eksperterne udsagn som det vi ser i programmet, men imellem optagelserne sagde de ting som ”Du er jo ikke i nærheden af, hvad vi er vandt til at se," lyder det fra Kathrine Daugaard, der mistede sit job som en konsekvens af optagelserne.

Siden er hun dog blevet en del af dansk top-gruppen 'Fede Finn & Funny boyz.'

Se klip, hvor Katrine Daugaard forklarer hvorfor hun har sparet børnenes ulykkesforsikring væk:

Så er det i aften kl.20 på TV3 at man kan være vidne til Metronomes udspekulerede måde at klippe ting sammen efter egen...

Opslået af Katrine Daugaard på 1. marts 2016