Tidligere Ferrari-chef skaber usikkerhed om Schumacher
Michael Schumacher, der for to år siden kom ud for en ulykke, kørte i mange år i Ferraris røde Formel 1-racer. (arkivfoto) Foto: Ricardo Mazalan/AP
Luca di Montezemolo har udtalt sig om Michael Schumachers helbred. Tyskerens manager har ingen kommentarer.

Mere end to år er gået, siden den syvdobbelte Formel 1-verdensmester, Michael Schumacher, pådrog sig alvorlige hovedskader, da han kom ud for en skiulykke i Frankrig.

Kun den nærmeste familie ved, hvordan det går den i dag 47-årige tysker, men med mellemrum udtaler mennesker sig om hans helbred.

Det skete torsdag, da den tidligere chef for Ferrari-teamet Luca di Montezemolo kom med en både klar og uklar udtalelse.

- Jeg har nyheder, og desværre er de ikke gode, siger italieneren ifølge The Guardians hjemmeside.

Luca di Montezemolo uddybede ikke udtalelsen.

- Livet er mærkværdigt. Han (Schumacher, red.) var en fantastisk kører, og han havde kun et enkelt uheld med Ferrari i 1999, siger italieneren.

Luca di Montezemolo henviser til Michael Schumachers afkørsel i juli 1999 på Silverstone-banen i England, hvilket kostede tyskeren et brækket ben og tre måneders pause.

BBC Sport har efter udtalelsen haft kontakt til Sabine Kehm, der er manager for Michael Schumacher. Hun afviser at kommentere udtalelserne.

Michael Schumacher er den kører, der har vundet flest Formel 1-titler i historien.

I 1994 og 1995 triumferede han som Benetton-kører, og fem år i træk fra 2000 til 2004 hentede han VM-titlen for Ferrari.

/ritzau/