Thygesen tæt på Aachen
FC Midtjyllands unge komet Mikkel Thygesen er ifølge tyske Kicker ganske tæt på en kontrakt med Bundesligaklubben Alemannia Aachen.

FC Midtjyllands guldfugl, Mikkel Thygesen, er ved at lette fra det midtjyske.

Ifølge det tyske fodboldmagasin Kicker, er Aachens sportsdirektør, Jörg Schmadtke, i hvert fald sikker på, at en aftale mellem spilleren og de to klubber er nært forestående.

»Jeg går ud fra, at vi er enige med klubben. Nu handler det kun om tilsagnet fra spilleren. Jeg går ud fra, at der foreligger en afgørelse på søndag, og en positiv en, for hans agent har fortalt os, at han vil til Aachen,« siger den tyske sportsdirektør.

FC Midtjyllands sportsdirektør, Jens Ørgaard vil vanen tro ikke kommentere på historier om spillerskifter, før blækket på kontrakten er helt tørt.

Ifølge Kickers oplysninger kan Mikkel Thygesen se frem til en kontrakt på en varighed af tre et halvt år. Prisen skulle lige lige over en million euro, eller mellem syv og otte millioner kroner.

Alemannia Aachen overvintrer som nummer 13 i Bundesligaen. Otte point under den femteplads, der giver deltagelse i UEFA Cup’en, og fire point over den plads, der giver deltagelse i 2. Bundesliga.