Thorning holder stor fødselsdagsfest

Sin 40 års fødselsdag fejrer Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt hele fire gange i løbet af de nærmeste dage.

Dagen begynder med flag for mor Helle og fødselsdagsbord sammen med far Stephen og børnene Johanna og Camilla i hjemmet på Østerbro. Sådan har Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt valgt at tage hul på torsdag 14. december, hvor hun fylder 40 år.

Så går turen ind til Christiansborg, hvor hun klokken 14 har inviteret folketingsmedlemmer, kolleger, familie og venner til reception i Fællessalen på Christiansborg. Når gæsterne er gået klokken 17, er det tid til en privat middag. Her samles både familien og svigerfamilien, som blandt andet tæller svigerfar og tidligere leder af det britiske parti Labour, Neil Kinnock, der er fløjet ind fra England i anledning af dagen.

På lørdag er det så tid til det helt store brag af en fest, som Helle Thorning-Schmidt holder et ikke nærmere angivet sted »ude i byen«, også her er både familie og venner inviteret. Udover sin 40 års fødselsdag kan hun også efter godt halvandet år som formand for Socialdemokraterne, fejre, at det efter rekorddårlige meningsmålinger i foråret nu er begyndt at gå fremad for hendes parti. I de seneste mange meningsmålinger har Socialdemokraterne overhalet regeringspartiet Venstre og ville, hvis der blev udskrevet folketingsvalg imorgen, være Danmarks største parti.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.