Thomas Troelsen: Intet liv uden Private
Selvom han lever af at lave musik for andre, kan han ikke forestille sig et liv uden sit eget projekt.

Det er fire år siden, danskerne sidst har hørt noget til popkometen Private, men manden bag, Thomas Troelsen, er på ingen måde færdig med sit enmandsprojekt.

- Jeg kan slet ikke lade være. Selvom jeg ikke arbejdede med musik til hverdag, ville jeg stadig have Private. Der er ingen vej uden om Private for mig, fortæller Thomas Troelsen.

For ham er Private en chance for at udtrykke sig gennem forskellige genrer, uden andre regler end sine egne.

- Jeg elsker at lege med nye lyduniverser og på de kommende singler har jeg arbejdet meget med at sætte ting sammen, som ikke umiddelbart passer sammen, fortæller Thomas Troelsen til Ritzau.

På Privates ny singleudspil "Everywhere", der udkommer den 3. september, har den eksperimenterende kunstner inviteret rapperen Genasis, der er nyeste opkomling i 50 Cents gruppe af rappere, G Unit, til at give sit besyv med.

- Men i stedet for at vi satte os ned og fandt på noget sammen, har jeg gjort min ting og bedt ham gøre sin ting på nummeret - så vi har sat vores genrer sammen, uden at blande dem, fortæller Troelsen.

Ifølge ham selv har Private gennemgået en rivende udvikling i arbejdet med de nye sange.

- Der er mere frihed i nutiden. Med musikken på internettet, er der opstået en slags anarki - lytterne er ligeglade med, hvad anmelderne siger, de hører det, de synes er fedt, fortæller Troelsen.

- På den måde kan jeg tillade mig at lave musik direkte til min målgruppe, siger musikmageren.

Mandag den 3. september udkommer "Everywhere", som bliver den første i en række singleudspil fra Private.

/ritzau/