Thomas Blachman om vildt rygte: Så meget ville jeg aldrig tage imod
"Det er jo fuldstændig absurd", siger Thomas Blachman om rygterne om hans hyre. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Thomas Blachman synes, det er et absurd rygte, der tilsyneladende florerer om hans aflønning, hvis han skifter til TV 2 og fortsætter som dommer i "X Factor".

Det lyder som en aprilsnar, som BT knap en uge inde i april har samlet op fra Radio24syv.

Her diskuterer panelet i Ditte Oksmans program "Det, vi taler om" om Thomas Blachman følger med "X Factor", når TV 2 fra næste år overtager det populære program fra DR.

Det mener panelet, som består af den politiske kommentator Søs Marie Serup, direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, sangeren Katrine Daugaard og Se og Hørs chefredaktør Niels Pinborg, er plausibelt.

Men der bliver larm i studiet og æteren, da Ditte Okman afslører, hvad hun mener at vide fra rygtebørsen om prisen for Thomas Blachman.

"Jeg har hørt, han har skrevet kontrakt for to sæsoner, og for de to sæsoner skulle TV 2 angiveligt betale otte millioner kroner", siger Ditte Okman.

"Det lyder helt vildt", "det lyder fuldstændig crazy langt ude" er et par af reaktionerne i studiet.

Også Thomas Blachman synes det er et langt ude-rygte. Han afviser overfor BT rygtet og siger, at han også har hørt det, men ikke aner, hvor det kommer fra.

- Det er jo fuldstændig absurd. Otte millioner kroner på dansk tv. Det er jo sindssygt for to sæsoner. Det ville jeg ikke engang tage imod, så latterligt mange penge er det, siger Thomas Blachman til avisen.

Han fortæller samtidig, at han ikke har en aftale med TV 2, men tv-stationen har tilsyneladende haft en føler ude:

- Selvfølgelig er de (TV 2, red.) interesseret i, at jeg skal komme derover. DR er også interesseret i, at jeg bliver, siger han og tilføjer, at han er taknemmelig for at der udvises interesse, og at han har bedt sine venner om at prikke ham på skulderen, når han skal stoppe.

Hemmeligt DR-program

DR og TV 2 bejler således begge til den kontroversielle X Factor-dommer. Thomas Blachman har nemlig tidligere fortalt til BT, at DR har tilbudt ham at deltage i et endnu ikke afsløret underholdningsprogram.