Thomas Bjørn håber stadig på Ryder Cup
Danskeren forventer, at en sejr i Gleneagles vil gøre ham interessant til et wildcard til Ryder Cup.

Selv om Thomas Bjørn har forpasset chancen for at kvalificere sig direkte til dette års Ryder Cup, har den danske golfstjerne langtfra opgivet håbet om at komme med på det europæiske hold på et wildcard.

I sidste uge blev Bjørn udnævnt som vicekaptajn af kaptajn José María Olazábal, men det er ikke ensbetydende med, at han er ude af billedet til en rolle som spiller i det prestigefyldte golfopgør mellem Europa og USA, mener danskeren selv.

- Jeg tror ikke, at José María har mig ude af overvejelserne som spiller på holdet, efter at han har udnævnt mig til vicekaptajn.

- Jeg tror, at han er klar over, at hvis bestemte spillere gør det godt i denne uge, er han nødt til at overveje dem, siger Thomas Bjørn ifølge nyhedsbureauet AFP, før han skal forsvare sidste års sejr i Johnnie Walker Championship i Gleneagles, Skotland.

Danskeren ligger i øjeblikket på 16.-pladsen i Ryder Cup-tabellen, og kun de 10 øverste er automatisk kvalificeret til holdet. Selv om han skulle gentage sidste års sejr i Gleneagles, vil det ikke være nok for Bjørn til at hoppe ind i top-10.

- Jeg er sikker på, at José María vil overveje enhver, der vinder i denne uge. Men det er også den eneste måde at bringe sig selv ind i hans overvejelser på, og det ved jeg, lyder det fra Thomas Bjørn.

Ryder Cup spilles hvert andet år, og spillestedet er skiftevis i Europa og USA. Denne gang er det Medinah, Illinois, i USA, der er værter for turneringen, som afvikles fra 28. til 30. september.

/ritzau/