Tennis-darling øver sig på dansk hitnummer
Bandet Lukas Graham oplever i øjeblikket stor succes på den anden side af Atlanten. Arkivfoto. Foto: Flindt Mogens/Polfoto
Den danske tennis-darling Caroline Wozniacki har øvet sig en smule på Lukas Grahams hitnummer "7 Years".

Som så mange andre danskere har den danske tennis-darling Caroline Wozniacki også bidt mærke i sangen "7 Years" af det danske band Lukas Graham, og faktisk har den blonde dansker også øvet sig lidt på sangen.

Det fremgår af tennisprofilens Twitter-profil, hvor Caroline Wozniacki har lagt en kort video op af sig selv, der på klaver spiller en lille bid af den populære sang, imens hun mimer til.

- Det her er, hvad der sker, når dit fly er her om nogle få timer, og du vil gøre ALT for ikke at pakke, skriver tennisstjernen og tilføjer en smiley, der græder af grin, til sit tweet.

Og hos det danske band, der i øjeblikket storhitter med nummeret i USA, har man også lagt mærke til Caroline Wozniackis lille optræden.

- Det er ikke kun os. Caroline Wozniacki synger også vores sang "7 Years", skriver bandets forsanger, Lukas Graham på Twitter.

Udover forsanger Lukas Graham består bandet af trommeslager Mark Falgren, bassist Magnus Larsson og pianist Kasper Daugaard.

/ritzau/FOKUS