Telia solgte numre to gange
200 telefonnumre blev solgt to gange af teleselskabet Telia, så Middelfart Kommune og Medieselskabet Nordvestsjælland delte numre.

Telia har dummet sig godt og grundigt. Selskabet har nemlig solgt de samme 200 telefonnumre flere gange, og det betyder nu, at Middelfart Kommune deler telefonnumre med Medieselskabet Nordvestsjælland. Først blev numrene solgt til Medieselskabet, der udgiver Kalundborg Folkeblad og Holbæk Amts Venstreblad, og siden til hjemmeplejen i den nye Middelfart Kommune.

Det er kommunen, der skal have nye numre, og hos Telia tager man fejlen på sig. Her har man sammen med Middelfart Kommune forsøgt at finde en løsning på problemet, så samtlige telefonnumre i kommunen kan begynde med 8888 som planlagt. Men hos medieselskabet vil man ikke slippe sine numre.

»Vi har taget numrene i brug for snart et år siden, så dem slipper vi ikke igen,« siger chefredaktør Mogens Flyvholm fra Holbæk Amts Venstreblad til Fyens Stiftstidende.

I stedet for at trykke 8888, skal de første fire cifre fremover være 8832, når skal have fat i hjemmeplejen i Middelfart.