Team Danmark tror på flere danske medaljer
Team Danmarks direktør Michael Andersen tror ikke, at den sidste danske medalje er vundet i London endnu.

Det er bogstaveligt talt blevet hverdag igen efter en sportsweekend uden lige. Fem gange tog danske idrætsudøvere medaljer ved OL i London lørdag og søndag, men mandag bliver helt sikkert medaljefri.

Det betyder dog ikke, at det er slut endnu. Team Danmarks direktør Michael Andersen er ret sikker på, at der er mere metal i vente.

- Som jeg ser det, har vi fire gode medaljechancer. Vi realiserer nok ikke dem alle sammen, men kan vi bare få en eller to, så er vi meget tilfredse, siger han.

Andersen har først og fremmest en forventning om, at håndboldherrerne når frem til semifinalen og dermed mindst får mulighed for at spille om bronze.

Og så tror han, at der kan ligge to medaljer og glimte i søen ved Eton Dorney, hvor kajakroerne er i konkurrence i denne uge

- René Poulsen har en mulighed i enerkajak. Han slog den tyske storfavorit Max Hoff i semifinalen, og han har helt sikkert en chance, hvis han præsterer op til sit allerbedste, siger Andersen, som også har tiltro til Poulsen og de øvrige tre danskere i firerkajakken.

Endelig er der fortsat en mulighed for, at sejlsporten tager endnu en medalje. Godt nok ser det ud som om, at guld og sølv allerede er fordelt, men Allan Nørregaard og Peter Lang kan stadig tage bronze.

- De har to sejladser og et medal race tilbage, og Allan og Peter er gode til allersidst, det viste de ved VM, siger Michael Andersen.

De otte medaljer, som Danmark har vundet i London, er én flere end høsten i Beijing, hvor det blev til syv af slagsen.

/ritzau/