Tak til Fathi El-Abed for hans nuancering af Saddams Irak

Tak til Fathi El-Abed for at turde stå op og nuancere Saddam-tiden!

Det er så sandelig lykkedes for den kriminelle, skrupelløse amerikanske Bush-regering via massemedierne at få pisket en sataniserings-hetz op mod Saddam for at retfærdiggøre sin besættelse af Irak!

Nævner man forsigtigt, at Saddam gjorde noget godt for sin befolkning, bliver det straks afvist i en for øvrigt bemærkelsesværdig hadsk og skinger tone, senest repræsenteret af Irak- eksperten Helle Lykke Nielsen, af Pernille Bramming i Deadline, og nu her i Nyhedsavisen af Leny Malacinski, der 16. januar skriver: »Jamen, det gjorde Hitler også.«

Og hvor ved de fra, at det var Irak, og ikke Iran, der gassede 5.000 kurdere i Halabja i 1988 ? Hvilke kilder bygger de det på?

Tilsvarende med retssagen , som Saddam blev dømt på – altså arrestationen af 148 shiamuslimer for et mislykket mordforsøg på Saddam og andre højtstående medlemmer af den irakiske regering under krigen i 1982. Ja, denne gamle sag, som oven i købet ikke er dokumenteret overbevisende, var alt, hvad den amerikanske marionetregering kunne skrabe sammen til at få dødsdømt Saddam.

Det er rystende, at folk kan hjernevaskes så effektivt og blive så ukritisk lydhøre over for ensidig propaganda, som tilfældet er!