Tæskehold angreb bilister og motorcyklist

Tæskehold i Polo sprang ud og overfaldt tre bilister, da de holdt stille i lyskryds.
De tre unge mænd følte sig forinden chikaneret på landevejen af tæskeholdet fra Poloen, der slog løs på dem, da de holdt ved et lyskryds.
De tre unge mænd følte sig forinden chikaneret på landevejen af tæskeholdet fra Poloen, der slog løs på dem, da de holdt ved et lyskryds. Foto: Colourbox

Et spørgsmål om, hvem der chikanerede hvem på landevejen, endte ud i, at to bilister og en ung mand på motorcykel torsdag aften fik tørre tæsk af en gruppe mænd.

De tre overfaldte, der var kammerater, kom kørende i to biler og på en motorcykel, da de følte sig generet af en VW Polo på vejen fra Guldborg til Nykøbing.

Da kammeraterne holdt tilbage i et lyskryds, kørte den anden bilist i Poloen, ind foran dem.

Ud af bilen sprang fire-fem mænd, som flåede døren op til den ene bil og slog løs på føreren, en 18-årig mand fra Sakskøbing.

Motorcyklisten, en 19-årig mand fra Aalborg, blev slået på styrthjelmen, muligvis med et bat, og den sidste, en 18-årig mand fra Sakskøbing, fik også slag.

Overfaldet varede et par minutter, og gerningsmændene forsvandt herefter.

Umiddelbart efter kom en ophidset mand hen til de tre kammerater. Han var blevet kontaktet af sin bror, formentlig en af gerningsmændene, som havde fortalt, at han var blevet generet af de tre unge.

Efter at have skældt ud, forlod den ophidsede mand stedet, men han blev kort efter anholdt af politiet.

Den anholdte, en 37-årig mand fra byen, er blevet sigtet for vold.

Politiet leder fortsat efter personerne fra VW Poloen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.