Tårnhøj amerikaner server sig til karrierens største sejr
John Isner vandt for første gang i Masters 1000-turnering, da han slog Alexander Zverev i finalen i Miami Open. Foto: Geoff Burke/Scanpix
John Isner havde haft et elendigt år, inden han pludselig fandt rytmen i Miami Open. Søndag vandt han finalen.

Han havde blot vundet én eneste kamp i 2018 før starten på tennisturneringen Miami Open, men det forhindrede ikke amerikaneren John Isner i at rejse hjem med karrierens største turneringssejr.

Den 208 centimeter høje kanonserver besejrede Alexander Zverev med 6-7, 6-4, 6-4 i finalen og sikrede sig dermed sin første titel i Masters 1000-serien. Det handler om turneringer lige under grand slam.

Meget passende blev finalens sidste bold et servees fra Isner, som pludselig har ramt en guldåre efter en noget sløj indledning på året.

Han er røget ud i første runde i fem turneringer og nåede blot anden runde i den sjette.

- Jeg kunne ikke have skrevet sådan et manuskript. Jeg havde vundet én ATP-kamp hele året og spillede dårligt.

- Jeg vandt min første kamp her i tre sæt, og så går det nogle gange sådan. Man får en smule selvtillid, og pludselig går tingene den rigtige vej, siger John Isner ifølge nyhedsbureauet AFP.

Foran et begejstret publikum i Miami nåede 14.-seedede Isner altså helt til tops mod den 20-årige tysker Alexander Zverev, der ellers gik ind til slutkampen som favorit.

Det var også Zverev, der startede bedst, men han tabte initiativet, efterhånden som den to en halv time lange forestilling skred frem.

Med sejren blev John Isner den første amerikanske vinder af herresingle i Miami Open siden 2010, hvor Andy Roddick tog sejren.

/ritzau/