ALECTIA A/S Sygehusekspert: Hospitalslogistik og sporbarhed er kommet for at blive!
"Der kan høstes mange gevinster med hospitalslogistik, og vi er endnu ikke i mål med at implementere de mest effektive løsninger. Det gælder både på eksisterende hospitaler og de nye hospitalsbyggerier. TV-Avisens indslag om sporbarhed på sygehusene mandag den 8. februar er et godt eksempel på et område, der kan udbygges og skabe mere effektive patientforløb og arbejdsprocesser på hospitalerne", fortæller sygehusekspert Michael Møller, ALECTIA.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Michael Møller, ALECTA:

"Kliniske medarbejdere bruger for meget tid på at lede efter kollegaer, apparatur, udstyr og såmænd også indimellem patienterne. Her skal vi selvfølgelig analysere og sikre, at vi anvender de rigtige løsninger inden for hospitalslogistik. I ALECTIA er vi ikke nervøse for, at systemerne misbruges og fejlfortolkes, hvis man blot implementerer de rigtige løsninger."

"Der er betydelige krav hvert år til effektivitetsforbedringer på hospitalerne, og de 16 kvalitetsfondsbyggerier er omfattet af krav til at skabe et endnu mere effektive hospitaler. Gevinsterne kommer ikke af sig selv, og et af de oplagte områder er netop effektiv hospitalslogistik, hvor nye og moderne simuleringsværktøjer kan anvendes til at optimere arbejdsgangene og mindske spildtid."

Se indslaget på TV-Avisen her:

https://www.dr.dk/tv/se/tv-avisen/#!/11:21

Om Michael Møller og ALECTIA

Michael Møller, cand.scient.adm. er markedschef i ALECTIA og har et indgående kendskab til udfordringerne, tendenserne og mulighederne i sundhedssektoren. ALECTIA er Danmarks 5. største rådgivende ingeniørvirksomhed og en af landets absolut førende rådgivere inden for sundhedssektoren med projekter over hele landet - fra Køge Universitetshospital til Det Nye Universitetshospital i Aarhus. Virksomheden er bl.a. specialister i logistik- og simuleringsløsninger og rådgiver herom bl.a. på sygehuse, fødevarefabrikker og i den farmaceutiske industri.

Yderligere information:

Michael Møller Markedschef, Hospitaler

Cand.scient.adm

mcmo@alectia.com

Tlf. 29 600 618
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.