Swansea-profil afviser at blive hos Laudrup
En af Michael Laudrups vigtigste spillere ønsker ikke at forlænge sin kontrakt med Swansea.

Det danske fodboldikon Michael Laudrup får ikke på alle punkter sin vilje i Swansea, hvor han lørdag debuterer som manager i Premier League på udebane mod Queens Park Rangers.

Laudrup slog ved sin tiltrædelse fast, at en forlængelse med offensivspilleren Scott Sinclair havde højeste prioritet, men det ser ikke ud til at harmonere med spillerens egne interesser.

- Jeg har talt med Scott, og han bekræftede overfor mig, at han har fortalt bestyrelsesformanden, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, siger Michael Laudrup ifølge thisissouthwales.co.uk.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er skuffet over beslutningen. Jeg har tidligere givet udtryk for, at det her er et tidspunkt, hvor en spiller kan tillade sig at tænke på sig selv og være egoistisk, siger den danske Swansea-manager.

Blandt eventuelle aftagere af Sinclair er mesterklubben Manchester City.

- Jeg ved ikke, hvor officielle tingene er lige nu, men jeg ved, at der er interesse fra en stor klub, og det er som om, at Manchester Citys navn hele tiden dukker op.

- Det er selvfølgelig muligt, at han vil blive solgt i løbet af måneden, hvis der kommer et stort nok tilbud, siger Michael Laudrup.

Tabet af Sinclair, der har været to år i klubben, vil være betydeligt for Swansea.

I sæsonen, hvor oprykningen til Premier League blev sikret, scorede han blandt andet 27 gange, og i sidste sæson var han den næstmest scorende spiller for den walisiske klub.

Sinclair har kun en enkelt sæson tilbage af sin aftale med Swansea, hvorfor dette transfervindue angiveligt er sidste chance for at få penge ud af en handel.

Laudrup har angiveligt allerede udset sig spanieren Pablo Hernandez i Valencia som afløser for Sinclair, skriver thisissouthwales.co.uk.

/ritzau/