Svigermor dropper trekantsdrama
Suzanne Bjerrehuus har ikke altid haft det bedste forhold til sin svigerdatter. Foto: Kirsten Ellebæk, DR
Suzanne Bjerrehuus er færdig med at udtale sig om sin søn og svigerdatters turbulente forhold.

Nu lover svigermor-Bjerrehuus våbenhvile.

Suzanne Bjerrehuus vil ikke stå i vejen for sønnen Oliver Bjerrehuus' forhold til Gunvør Dalsgaard, skriver Ekstra Bladet.

I realityshowet 'Olivers Kamp' følger man Oliver Bjerrehuus' dilemma og tilsyneladende forgæves forsøg på at bygge bro mellem ekskæresten og moderen.

Optagelserne fandt sted i januar, da Gunvør forlod Oliver efter fire år. Med sig tog hun deres lille datter, og Oliver endte i sin livs nedtur. Og det gjorde mor-Bjerrehus rasende.

Men nu er der faldet lidt ro på det hele, og parret forsøger igen at få det til at fungere og har blandt andet været på ferie sammen. Og Suzanne Bjerrehuus har valgt ikke længere at kommentere sønnens privatliv.

- Nej, jeg kommer til at lægge mig ud med min søn. Det er så ømtåleligt det hele. Jeg kan intet sige, for jeg vil ikke have det hele til at starte forfra, siger hun til Ekstra Bladet.

I forbindelse med aftenens udgave af 'Olivers Kamp' kommer hun dog ind på, at det ikke er i orden at adskille et barn fra sin far, som Gunvør gjorde, da hun gik fra Oliver.

- Og det går ikke, at man f.eks. skiller Oliver fra sin lille pige. Hun kan tro, at hun er blevet forladt af sin far. Jeg er simpelthen så rystet, siger hun ifølge Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet