Svenske kongelige stjæler fra Mary og Frede
Kronprinsesse Victoria har grund til at smile. hun og gemalen Daniel Westling bliver nemlig forældre til marts. Foto: Polfoto, (Janerik Henriksson/AP/POLFOTO/arkiv)
Kronprinsesse Victoria og Daniel Westling venter barn til marts og har tyvstjålet navnet fra Mary og Frede - og selvfølgelig Isabella.

Det er skandinavisk folkesport at gætte på de kongelige børns navne, og efter kronprinsesse Victoria og Daniel Westling onsdag afslørede, at de venter barn til marts, gik spillet i gang igen.

I én sølle dag!

Den svenske tabloidavis Expressen skriver nemlig i dag ifølge B.T., at barnet får navnet Isabella eller Isabelle, hvis det bliver en pige.

Dermed får hun samme navn, som det danske kronprinsepars andet barn, Isabella. Historien melder intet om, hvad barnet skal hedde, hvis det bliver en dreng. Men måske Christian er en idé? Det hedder Frede og Marys førstefødte som bekendt.

Lykønskningerne vælter ind til de vordende forældre, og Victoria takkede i går for opmærksomheden, da hun åbnede Det Nordiske Juristmøde i Stockholm.

"Vi vil takke for alle de fine lykønskninger. Det glæder og det varmer, og nu skal vi alle krydse fingrene. Så jeg håber på deres hjælp. Men der er lang tid igen, så jeg håber, at I har tålmodighed og krydser fingrene."

Kilde: B.T.