Svensk prinsesse nyder familievisit i Stockholm
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill er forældre til prinsesse Leonore og prins Nicolas. Foto: Soren Andersson/AFP
Hele den svenske kongefamilie var samlet for at fejre den svenske nationaldag tirsdag. Også prinsesse Madeleine der var rejst hele vejen fra London.

Tirsdag var en vigtig dag for svenskerne og ikke mindst for den svenske kongefamilie.

6. juni fejrer Sverige nemlig landets nationaldag, og det betyder fuldt program for kongefamilien, der i høj grad deltager i festlighederne.

Hele den svenske kongefamilie var samlet på dagen - også prinsesse Madeleine, som ellers til dagligt bor i London med sin mand, forretningsmanden Chris O'Neill.

Og det var et visit, som blev nydt i fulde drag af den 34-årige prinsesse, fortæller hun på sin Facebook-profil.

- Min familie og jeg havde sådan en fantastisk aften, da vi fejrede Sveriges nationaldag, skriver prinsessen på Facebook dagen efter festlighederne.

Her har hun delt et billede af hele den voksne del af den svenske kongefamilie, som i dagens anledning var iklædt nationaldragter, som traditionen foreskriver.

Svenskerne plejer da også at få prinsesse Madeleine at se den 6. juni, når hun og resten af den svenske kongefamilie tager turen fra Stockholms Slot til Skansen.

Dog deltager Chris O'Neill sjældent i festlighederne - og det gjorde han heller ikke tirsdag.

Prinsesse Madeleine flyttede med sin familie til London i 2015.

Tidligere boede parret flere år i New York, men Chris O'Neills forretninger foregår mest i den britiske hovedstad, hvorfor parret valgte at flytte dertil med deres to børn.

Se prinsesse Madeleines opslag her: https://www.facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden/photos/a.196917420445703.49412.196508567153255/982733955197375/?type=3&theater

/ritzau/FOKUS