Svensk målmager forlænger med AC Horsens
AC Horsens har forlænget med svenske Ken Fagerberg, som for alvor er blomstret op i det østjyske.

Karrieren har for alvor fået et skub i Østjylland for angriberen Ken Fagerberg, der nyder at spille i AC Horsens' gule trøje. Derfor har han forlænget sin kontrakt klubben, så den nu løber til 2015 i stedet for 2013.

- Alle har taget godt imod mig i AC Horsens, hvor der kun er rare mennesker i og omkring klubben, og jeg er rigtig glad for at være en del af AC Horsens.

- Det har været overraskende nemt for mig at falde til her, og det har været vigtigt for mig at få tilliden fra trænerteamet, siger svenskeren i en pressemeddelelse.

Ken Fagerberg skiftede til AC Horsens for et lille år siden efter en turbulent tid i FC Midtjylland, der udlejede den blonde angriber til både Viborg FF og svenske Örgryte IS.

Men træner Johnny Mølby er meget tilfreds med Fagerberg i AC Horsens, hvor den 23-årige angriber indtil videre har scoret to mål i denne sæson.

- Først og fremmest er Ken Fagerberg en rigtig dygtig spiller, men han er også en ung spiller, der løfter sit niveau i øjeblikket, og han vil fortsat udvikle sig i den rigtige retning.

- Ken Fagerberg er godt på vej til at blive en profil i Superligaen, siger Johnny Mølby.

/ritzau/