Kokken David Kallós har taget den ultimative hævn over de dræbersnegle, der åd sig gennem hans urtehave. Han har indsamlet, tilberedt og spist sneglene i en toast, skriver Sydsvenskan.
- Ofte forsøger jeg at fremhæve råvarernes karakter, men her gjorde jeg det modsatte. Jeg har dæmpet sneglesmagen så meget som muligt, siger David Kallós til avisen.
Kokken, der ejer Restaurant Brogatan i Malmø, brugte fire timer på at indsamle, hakke og stege de 20 dræbersnegle, der endte i hans snegletoast. Og ifølge kokken var slimet den sværeste opgave i processen. Det er dræbersneglen tykke slimlag, der gør, at den ikke har mange fjender i naturen.
David Kollás satte selv tænderne i snegletoasten, der udover sneglemassen bestod af bacon, løg, chili og brød. Han anbefaler, at man drikker en øl eller et glas vin til retten, hvis man skulle få lyst til at prøve.
- Man kan godt få brug for et glas vin til at få modet til at spise snegle, siger han til Sydsvenskan.
På Sydsvenskans hjemmeside kan man se indsamlingen, tilberedningen og fortæringen af sneglene på video. Se videoen her - hvis du tør.