Svensk giga-penis går verden rundt: Får oprejsning af rengøringsfolk
Rengøringsfolkene, som fjernede den første penis, fortrød og lavede denne større og flottere penis for at gøre det godt igen. I bunden af artiklen kan du se hele videoen. Foto: Screendump / Youtube
Kommunalt ansatte i Göteborg fjernede kæmpepenis i kanal, men fortrød bagefter.

Det er ikke hver dag, man som offentlig ansat får til opgave at fjerne en gigantisk penis fra en kanal. Men det blev en håndfuld medarbejdere i Göteborg Kommune i Sverige bedt om for et par dage siden. Det skriver Göteborgs-Posten.

Kanalen var frosset til, og en drillepind havde benyttet chancen for at lave en lidt anderledes sne-engel natten til søndag. Svenskere, som kom forbi kanalen ved Kungsparken, kunne derfor nyde synet af en stor penis tegnet på isen. Og det var nogle af dem åbenbart utilfredse med, så de klagede til en flok kommunale parkbetjente, som tilfældigvis var i nærheden af kanalen.

Kommunens kamp mod penissen

Parkbetjentene tog derefter bravt kampen op mod monster-penissen. De forsøgte at feje og vaske den væk, men den genstridige fallos var tegnet så langt ude på isen, at de stakkels kommunalarbejdere ikke kunne nå derud. Og eftersom isen ikke var sikker, måtte de opgive at fjerne kunstværket.

Penissen fik lov at stå et par dage, men så lykkedes det kommunen ved hjælp af nogle rengøringsarbejdere at fjerne den.

Det skabte imidlertid vrede blandt mange svenskere, som mente, at den politiske korrekthed truer ytringsfriheden. Der kom også protester på sociale medier, hvor der blandt andet blev oprettet en Facebook-gruppe med formålet at genskabe sne-penissen.

Fortrød penis-drab: Nu får den oprejsning

Og det lykkedes - endda med hjælp fra de rengøringsarbejdere, der fjernede den første penis. De har nu ved hjælp af deres sneskrabere kreeret en endnu større penis.

En af rengøringsarbejderne, Emilian Sava, fortæller, at han har fortrudt, og derfor vil gøre det godt igen med en ny, smuk penis.

Og skal man tro Facebookstøttegruppen, sætter de pris på initiativet. Emilian Sava er tilgivet, og sne-penissen har fået oprejsning.

Viral penis på sociale medier

Billeder af såvel den nye giga-penis som den oprindelige penis er gået viralt på sociale medier og har fundet vej til mange internationale medier.

Her er det foto, en nabo oprindeligt tog af den oprindelige penis og kommunalarbejdernes genvorligheder med at fjerne den:

 

Sådan så det ud, da penissen blev fjernet - til stor sorg for Facebook-gruppen:

Vi glömmer aldrig!

Opslået af Återställ Snökuken på 19. januar 2016

I videoen kan du se Emilian Sava og hans kolleger genskabe penissen i en endnu større udgave.