Svære kampe venter danskere
Det blev en svær lodtrækning for de danske spillere, der skal ud og spille europæisk til foråret.

Der venter hårde opgaver for de danske spillere, der skal i kamp i UEFA-Cuppen og Champions League til foråret. Værst ser det ud for Daniel Agger, der, sammen med sin klub Liverpool, skal en tur til Barcelona. Dermed mødes de to sidste års mestre, og set fra nordengland har man lige i øjeblikket nok svært ved og se, at det skulle være en fordel at vinde sin indledende pulje. Liverpool kan dog trøste sig med, at statistikken er i englændernes favør. I de seks indbyrdes kampe, de to hold har spillet, har Liverpool vundet fire og kun tabt en. Meget bedre ser det ikke ud for Thomas Gravesen i Skotland. Celtic trak mægtige Milan og må sætte sin lid til, at den bidende skotske kulde sætter sig i de italienske stænger, når Milan kommer på i besøg i Glasgow til den første kamp allerede den 20. februar.

Danskermøde i UEFA-Cup

I UEFA-Cuppen skal Ajax med Kenneth Perez op imod Daniel Jensen og Werder Bremen. En kamp som næppe kan siges at være en god lodtrækning for nogen af holdene. Ajax var nok det bedste hold, der ikke nåede Champions League, mens Werder Bremen viste storslåede takter imod både Barcelona og Chelsea i Champions League. Som bekendt var tyskerne med i kampen om de to første pladser i gruppen helt frem til sidste runde.

I Spanien hos Christian Poulsen er der nok lidt mere julefred oven på fredagens lodtrækning. Formstærke Sevilla skal op imod Steaua fra Bukarest. Det bliver langt fra en walkover, men Sevilla bør trække det længste strå over to kampe.