Suzanne Bjerrehuus i tv-program: Fik tissemands-billeder i indbakken
Advarsel! Send ikke nøgenbilleder til Bjerrehuus, hun slår dem bare stort op.  FOTO: Scanpix
Det er ikke Suzanne Bjerrehuus, du skal sende skumle nøgenbilleder til, for så svarer forfatteren og tidligere tv-vært igen, og dét ønsker du dig ikke.

Suzanne Bjerrehuus har altid gjort tingene på sin egen måde, og det gælder altså også, når mænd sender hende nøgenbilleder af dem selv og deres ædlere dele over mails.

Det er noget gris, og det gider Suzanne Bjerrehuus ikke at finde sig i uden kamp.

Det fortæller hun blandt andet, da hun er jubilæumsgæst i en særlig udgave af 'Talkshowet Meyerheim', som er lavet i forbindelse med Michael Meyerheims 25 år på skærmen, skriver tv2.dk.

Her har Meyerheim inviteret de fire første gæster, han interviewede til sit første talkshow, ind til  en snak - og Suzanne Bjerrehuus er én af dem.

Her fortæller hun glad, hvordan hun en gang straffede én af de mange mænd, som gerne og ofte sendte hende nøgenbilleder, da hun var redaktør på en sexbrevkasse i Ekstra Bladet:

- Jeg gik ind til Svend Aage Gade (den tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet) og sagde: "Ved du hvad, jeg har tænkt mig at anmelde det - og det er ikke anmelde til politiet. Nej, jeg vil gerne anmelde én af de her tissemænd i Ekstra Bladet", siger Suzanne Bjerrehuus i programmet.

Måtte finde sig i meget

Udover Suzanne Bjerrehuus er Ritt Bjerregaard, Finn Nørbygaard og Tommy Kenter gæster i det store jubilæums-show.

De tre andre gæster fortæller også sjove og fine historier om deres karriere og liv, men ingen af dem kan dog hamle op med helt så mange nøgenbilleder som Suzanne Bjerrehus.

Og det var ikke det eneste, hun måtte stå model til under sin tid på Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet var nemlig så begejstret for hendes brevkasse, at de slog det stort op på alle gadehjørner:

- De lavede sådan nogle kæmpe spisesedler, som stod på gadehjørnerne - og det var sådan noget med 'Suzannes spalte er altid åben', fortæller Suzanne Bjerrehuus i programmet.

Vil du høre flere sjove historier, så se med, når showet sendes i aften, onsdag, på TV 2 CHARLIE 20.55