Suveræn Olesen er skuffet over sig selv
Den danske golfspiller har et solidt forspring i Østrig, men han mener selv, han kunne have spillet bedre.

Selv om det unge golftalent Thorbjørn Olesen fører European Tour-turneringen Lyoness Open i Østrig med tre slags forspring, er danskeren ikke helt tilfreds med sin egen indsats.

Han gik fredagens runde i fire slag under par, men flere af konkurrenterne gjorde det endnu bedre, og Olesen mener selv, runden var hans hidtil dårligste i turneringen.

- Jeg ramte ikke boldene så godt, som jeg gjorde de første to dage.

- Jeg havde nogle gode muligheder, og jeg kunne have gjort det bedre. At jeg er en smule skuffet efter en runde på 68 slag, er et godt tegn, fordi det viser, hvor godt jeg spiller, og hvor høje mine forventninger er, siger han til European Tours hjemmeside.

Med sine 68 slag formåede danskeren at holde forspringet på tre slag ned til nærmeste konkurrent, inden spillerne tager den sidste runde lørdag.

Men flere spillere var bedre, og franskmanden Benjamin Hebert nåede helt ned på 64 slag, otte under par.

- Der var ingen vind overhovedet, så det var en perfekt dag til at lave en lav score, og det var der nogle af de andre, der gjorde. Forhåbentlig kan jeg gøre det samme i morgen, siger Thorbjørn Olesen, der scorer godt 1,2 millioner kroner, hvis han vinder turneringen.

/ritzau/