Suspenderet PSG-back undskylder fornærmelse af træneren
Paris Saint-Germains Serge Aurier er kommet gevaldigt i modvind i sin klub efter at have fornærmet både træneren og flere medspillere. Foto: Jacques Brinon/AP
Serge Aurier går bodsgang efter voldsomme fornærmelser af både PSG-træner Laurent Blanc og Zlatan Ibrahimovic.

Den ivorianske Paris Saint-Germain-back Serge Aurier undskylder for de fornærmelser af både cheftræner Laurent Blanc og Zlatan Ibrahimovic, som Aurier slyngede af sted på sociale medier i weekenden.

I en video på Periscope chokerede PSG-forsvarsspilleren ved blandt andet at kalde træner Laurent Blanc for "svans" og fortælle, at træneren dyrkede oralsex med den svenske stjernespiller Zlatan Ibrahimovic.

Flere andre spillere blev også omtalt i mindre pæne vendinger på videoen, som Aurier givetvis ikke regnede med at få sendt ud på internettet.

PSG-ledelsen reagerede prompte ved at suspendere den 23-årige højreback, som nu undskylder sin opførsel.

- Jeg har lavet en kæmpe fejltagelse. Jeg vil gerne sige undskyld til min træner, mine holdkammerater, klubben og fansene.

- Jeg accepterer den form for straf, jeg får, og jeg er klar til at tage enhver konsekvens, siger Serge Aurier til beIN Sports.

PSG spiller tirsdag Champions League-ottendedelsfinale på udebane mod Chelsea, og her er Aurier ikke med i flyet til London.

Imens kan han blive i Paris og vente på en afklaring omkring sin fremtid i klubben.

Aurier har tidligere spillet i Lens og Toulouse, inden han for halvandet år siden skiftede til det franske mesterhold.

/ritzau/