Suárez angriber United i racismesag
Manchester Uniteds magt er en del af årsagen til, at Luis Suárez blev hårdt straffet, mener angriberen selv.

Liverpools Luis Suárez har for længst afsonet de otte spilledages karantæne, han fik for at tale i racistiske vendinger mod Manchester Uniteds Patrice Evra.

Men sagen er langt fra glemt for Liverpool-angriberen. I et interview med uruguayansk tv fortæller Suárez, at han mener, at han har været et offer for Uniteds store magt i engelsk fodbold.

- Folk i Liverpool er sikre på, at det var en måde, Manchester United kunne få mig af holdet og stoppe Liverpool. I England er Manchester Uniteds politiske magt stærk, og det må man respektere og holde sin mund, siger Suárez ifølge Skysports til tv-programmet RR. Gol.

Racismesagen tilførte yderligere brændstof i en kamp mod Alex Fergusons tropper, efter at Suárez havde afsonet sin karantæne. Her nægtede Liverpools nummer syv at give hånd til Evra før kampen.

Den episode undskyldte Suárez efter kampen, men nu siger angriberen, at han faktisk havde i sinde at give hånd til United-spilleren.

Det gad britisk tv bare ikke vise, siger han.

- Kun medierne i Uruguay og i Spanien viste, at jeg ville give ham hånden, fortæller Suárez, som personligt havde det svært, da sagen kørte.

- Det var hårde dage for mig. Jeg er ikke vant til at vise mine følelser, men retssagen var virkelig svær. Jeg græd også ved min kones skulder, fortæller Suárez.

Foruden de otte spilledages karantæne blev Suárez straffet med en bøde på 25.000 pund.

/ritzau/