Supermarked lukker i flere byer: Overtages af konkurrent
Arkivfoto fra Meny-butikken i Nærum. Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix
Meny lukker flere butikker Jylland, hvor de lokale ikke skal frygte tomme butikshylder. Salling Group er klar til at ombygge de fire butikker til et nyt Netto-koncept.

Supermarkedskæden Meny lukker flere af sine butikker i Østjylland.

De lokale behøver dog ikke at frygte tomme hylder, når Meny-butikkerne lukker til foråret. Salling Group har underskrevet en aftale med Jaco Supermarkeder om overtagelsen af lejemålene.

De nuværende Meny-butikker, der ligger i Randers, Hurup i Thy, Grenå og den vestlige del af Aarhus, vil i løbet af forårets måneder blive forvandlet til store Netto-butikker.

Salling Group skriver i en pressemeddelelse, at de fire butikker bliver ombygget til et nyt Netto-koncept, som i de kommende år bliver udrullet til samtlige 500 danske butikker med et særligt fokus på frugt og grønt, sundhed og nemme måltider samt ny indretning og færre spot-varer.

Administrerende direktør i Salling Group Per Bank siger om overtagelsen:

- Vi er meget tilfredse med at sikre, at der også fremover vil være gode indkøbsmuligheder lokalt de fire steder. Det er samtidig en aftale, der gør Netto i stand til at nå endnu bredere ud med et nyt og forstærket butikskoncept, som mange af vore kunder allerede har taget rigtig godt imod i de byer, hvor vi har åbnet nye butikker.

Jaco Supermarkeder er ejet af Ida Jacobsen, som efter mange år i detailbranchen har ønsket at indstille sin dagligvareforretning og afhænde sine lejemål.

Aftalen omfatter alene overtagelse af forpligtelserne i forbindelse med lejemålene og inkluderer dermed ikke køb af fast ejendom eller lignende, oplyser Salling Group.

via Listen To News