Sunderland køber engelsk landsholdsspiller
Premier League-klubben har købt fløjspilleren Adam Johnson fra mestrene Manchester City.

Den engelske Premier League-klub Sunderland har fredag aften offentliggjort købet af fløjspilleren Adam Johnson mestrene Manchester City.

Johnson, der har spillet 11 landskampe for England, har haft svært ved at få tilstrækkelig tid på banen i konkurrence med stjernenavnene i Citys brede trup.

Den spilletid skulle han være sikker på at opnå i Sunderland, hvor manager Martin O'Neill er en tilfreds mand efter indkøbet af det prominente navn.

- At tilføje kvalitetsspillere til truppen har været vores hovedopgave i denne sommer, og Adam passer ind i den plan.

- Han har store kvaliteter, gode afleveringer, og jeg er sikker på, han er en spiller, som vores fans gerne vil se, siger Martin O'Neill til Sunderlands hjemmeside om spilleren, engelske medier mener har kostet 10 millioner pund.

Det er den nordengelske klubs andet markante indkøb fredag, efter at man tidligere på dagen skrev kontrakt med angriberen Steven Fletcher, der kommer fra Wolverhampton.

Hans pris skulle ligger i omegnen af 15 millioner pund, så hvis priserne ellers er opgivet korrekt, har Martin O'Neill altså brugt 25 millioner på én dag. Det svarer til 235 millioner danske kroner.

/ritzau/