Succesfuld dansk dj vender hjem
Morten Breum vender tilbage til rødderne i den kommende weekend. Foto: UNGER ANTHON/FAST FREELANCE EKSTRA BLADET ANTHON UNGER
Den populære danske dj Morten Breum vender i weekenden hjem fra Guds eget land for at optræde for sine danske fans.

Han bor i Los Angeles, og derfor er det efterhånden sjældent, at han optræder på de danske natklubber.

Men det ændrer sig for en stund i næste weekend, hvor den succesfulde dj, Morten Breum, vender hjem til Danmark for at spille op til party i provinsen.

- Jeg smiler rigtig meget lige nu, og grunden til det er, at jeg skal optræde i Danmark i næste weekend. Fredag står Køge for skud, og lørdag bliver det Aabenraa, skriver musikeren på sin Instagram-profil.

Selv om Breum-fans i Danmarks to største byer, København og Aarhus, i denne omgang bliver snydt for at opleve deres idol, kan de dog se frem til et fornemt besøg inden længe.

- Aarhus! Jeg kommer hjem den 28. februar, skrev hitmageren således på sin Facebook-profil den 19. januar.

Og samme aften lægger den populære dj og producer også vejen forbi hovedstaden, hvor han er booket til at optræde på natklubben Maze.

Morten Breum har tidligere arbejdet sammen med store danske stjerner som Nik & Jay, Camille Jones og Joey Moe, og han jagter stadig sit helt store gennembrud i USA, hvor hans kunstnernavn er det lidt mere simple "Morten".

Se Breum smile over tanken om at skulle tilbage til sit fædreland lige her: http://instagram.com/p/yXbCWIJdZz/?modal=true

Newspaq