Suarez på langtidskontrakt i Liverpool
Problembarnet Luis Suarez har forlænget sin kontrakt med Liverpool FC. Han har det godt i både by og klub.

Den kontroversielle fodboldspiller Luis Suarez har fundet sig godt til rette i Liverpool, så nu har han forlænget sin kontrakt med byens fodboldklub Liverpool FC.

- At underskrive en ny kontrakt med Liverpool er ufatteligt for mig, fordi jeg er så glad her i både klubben og byen, siger Suarez til Liverpool FC's hjemmeside.

- Det er vigtigt for mig, og jeg er meget glad for min nye kontrakt.

- Som barn vil alle spille for Liverpool. Jeg er her nu, og det er en drøm for mig, og nu er jeg Liverpool-fan.

I sidste sæson modtog Luis Suarez otte spilledages karantæne, efter at han blev fundet skyldig i racistiske ytringer mod Manchester Uniteds Patrice Evra. Efterfølgende nægtede han at give hånd til Evra, da de to klubber mødtes.

Men den slags betyder øjensynligt ikke noget for klubbens nye træner, Brendan Rodgers. Han forholder sig i hvert fald til angriberens fortid på hjemmesiden.

- Der var en del klubber, som var interesseret i ham, men (...) han og jeg kommunikerede godt - og han har sagt ja til en langtidskontrakt her nu, siger Rodgers.

- Som manager og for fansene er jeg glad, fordi jeg ved, hvor vigtig han er for dem (fansene, red.).

Suarez var også med, da Uruguay blev slået ud allerede efter gruppespillet til OL.

Suarez havde fire år tilbage af den femårige kontrakt, han skrev med klubben i 2011, men alligevel valgte Liverpool FC at forlænge. Hvor lang tid den nye kontrakt løber, oplyser klubben ikke.

/ritzau/