"Vild med dans"-par vækker opsigt i udlandet
Jakob Fauerby, som blev far for nylig, er sammen med Silas Holst en af de klare favoritter til at vinde dette års "Vild med dans". (Foto: TV2)
Jakob Fauerby og Silas Holst ligger i toppen af showet – også ude i den store verden.

Det er ikke kun herhjemme, at "Vild med Dans'" nye koncept med to mænd, som danser sammen, har vakt opsigt.

I det store netmedie LGTBQNation, skriver de også om Jakob Fauerby og Silas Holst, som laver "dansk tv-historie". Det er så også første gang i showets 16 år lange historie, at samme køn, danser med hinanden, og det blev mødt af flere kommentarer i begyndelsen herhjemme om, at det "var uhumsk", "unaturligt" etc., men det er stilnet af efterhånden.

Fauerbys egen idé

Til mediet, fortæller Jakob Fauerby, at det faktisk var hans egen idé.

– Jeg havde allerede besluttet mig for, at hvis de ("Vild med Dans", red.) ringede og spurgte, om jeg ville være med, så ville jeg spørge, om det var muligt at danse med en anden mand, fortæller den 42-årige skuespiller, der blandt andet er kendt for sin medvirken i det muntre satire-koncept PLATT-FORM.

Få dage senere modtog han de gode nyheder, at det var helt o.k., for showets producenter havde selv tænkt tanken åbenbart.

LGTBQNation roser konceptet i showet og kalder det "modigt" på trods af, at Danmark er kendt som et meget liberalt og frisindet land ude i den store verden.

Læs hele interviewet her

 

 

via Listen To News