HighJump B2Bi Stort EDI-event: The Next Generation of EDI
Årets vigtigste event for alle med interesse i elektronisk dokumentudveksling: Tirsdag den 23. februar 2016 på Docken i København. Kom og hør om vores nye banebrydende managed EDI Services og de fordele, det kan betyde for din virksomhed!
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Den 23. februar 2016 afholder HighJump B2Bi vores årlige kundedag for kunder, samarbejdspartnere og andre med interesse i EDI på Docken i København.

De sidste halve år har vi oplevet en spændende udvikling i vores organisation - ikke mindst med sammenlægningen af to andre anerkendte udbydere af EDI - Wesupply og Atlas Products.

Det giver spændende muligheder i vores organisation, et nyt og stærkere globalt brand og ikke mindst, at vi kan tilbyde nye banebrydende managed EDI services - med store fordele for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi håber, du vil være med til at fejre denne spændende udvikling for det europæiske marked, og vi glæder os til at præsentere ændringerne for dig i detaljer på dagen, som også byder på underholdning og lækker forplejning - i Dockens imponerende lokaler.

På dagen kan du se frem til at:

- Høre, hvordan vi hjælper virksomheder med at udvide og optimere deres samhandelsnetværk med verdens mest komplette managed EDI service.

- Høre om vores nye organisationsstruktur, vores planer for fremtiden og - vigtigst af alt: Hvilke fordele det giver de virksomheder, der vælger os som samarbejdspartner.

- Høre en kunde fortælle, hvordan de blev i stand til at skabe bedre forretningsresultater med vores nye proaktive managed service.

TILMELDING: Arrangementet er gratis, og du kan læse flere detaljer samt tilmelde dig her.

Kontakt: Jakob Vestergaard, Country Manager, HighJump B2Bi, +45 2184 4850, jakob.vestergaard@highjump.com.

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.