Stolt Steinlein havde falske forhåbninger mod United
Claus Steinlein er tilfreds med, hvad han har set fra FC Midtjyllands spillere i Europa. Foto: Jon Super/AP
Claus Steinlein er stolt over FC Midtjyllands europæiske sæson, selv om den torsdag endte brat.

FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, havde efter det første opgør mellem midtjyderne og Manchester United sagt, at det var fifty-fifty, hvem der samlet ville gå videre i Europa League.

På det tidspunkt førte midtjyderne 2-1, og sportsdirektøren indrømmer da også efter torsdagens 1-5-lussing i Manchester, at han var blevet grebet af en stemning.

- Vi havde nok alle sammen - jeg havde i hvert fald selv - fået lidt falske forhåbninger oven på kampen på MCH Arena. Jeg troede egentlig på det inden returkampen, men som den skred frem, så det mere og mere håbløst ud.

- Vi så ikke rigtigt et såret United-hold, siger Steinlein med henvisning til englændernes ellers svage formkurve og utallige skader.

Selv om der både spillemæssigt og til sidst også på måltavlen var en stor forskel på FC Midtjylland og Manchester United, så glæder det Steinlein, at miraklet trods alt var inden for rækkevidde indtil slutminutterne, hvor United scorede to gange.

- Jeg er sindssygt stolt over drengene - også efter nederlaget. Vi var jo med, og havde vi scoret med en tre-fire minutter tilbage, så havde vi pludselig været videre.

- Men vi kunne heller ikke lige se, hvordan målet skulle komme. Men at vi kunne være med til slutningen mod sådan en modstander, det er jeg stolt over, siger Claus Steinlein.

I det hele taget er han tilfreds med klubbens europæiske sæson, som både har sikret klubben adskillige millioner kroner i kassen, en masse positiv omtale, og koefficientpoint, der gør det lettere at nå langt i næste sæson.

- Jeg er super, super tilfreds med vores europæiske kampagne. Vi slog Southampton ud i playoff, og da vi så kom i vores gruppe sagde alle danske medier, at chancen for at gå videre var minimal. Men vi gik videre, og vi har fået en masse europæiske point.

- Det er 16 års arbejde, der topper her, siger sportsdirektøren.

/ritzau/