Stine Kronborg vil være mere nøgen
Stine Kronborg Mikkelsen vil være mere nøgen i 2012. Foto: Facebook-billede
Tidligere vært på The Voice TV, Stine Kronborg, er for tiden i Australien, hvorfra hun udfører sin plan om at vise så meget hud som muligt.

Det er ikke mange, der er udstyret med en hud, der kan få teknikken på flere servere til at smelte ned på samme tid. Men det var, hvad der skete, da den tidligere vært på The Voice-tv, Stine Kronborg, smed tøjet i stripperkonkurrencen, "Miss Nude Sydney" sidste år.

Her var hun så populær, at det endte med trafikale data-problemer, da billederne skulle tilbagelægge vejen fra det australske kontinent.

Udsigten til, at adskillige datanetværk går ned i løbet af dette år, er yderest realistisk. Stine Kronborg har nemlig afsløret sine faretruende planer i 2012.

"Til marts er jeg blandt semifinalisterne i 'Miss Burlesque Australia' - en meget stor og krævende konkurrence. Og så har jeg en drøm om at være med i 'Miss Pole Dance Australia'," siger hun til newsbreak.dk.

Og hun glæder sig allerede.

"Jeg håber, at jeg kan holde formen ved lige og stille op i år. Det er en af verdens mest prestigefyldte pole-konkurrencer, så der skal virkelig arbejdes hårdt. Derudover forsøger jeg jo nok at tage endnu en titel i "Miss Nude Sydney" - så 2012 står i konkurrencens tegn", siger Stine Kronborg til newsbreak.dk.

Faktisk føler hun sig så meget hjemme Down Under, at hun ifølge online-tjenesten overvejer muligheden for, om hun kan være født der i et tidligere liv.

I hendes nuværende liv, vil hendes visum dog udløbe i 2014, så hvad der skal ske derefter, ved den populære frækkert endnu ikke.

Kilde: newsbreak.dk